Ontmoet onze ontwerper

Stap voor Stap

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Uw droomproject: van vrijblijvende kennismaking tot maatwerk-oplevering

  1. Een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek
   In een eerste gesprek worden ideeën verzameld en de voorzichtige eerste schetsen op papier gezet. Schetsmatig visualiseren van ideeën werkt vaak verhelderend.
  2. Samenwerkingsovereenkomst
   Bent u na het eerste gesprek net zo enthousiast als onze ontwerpers? Dan kan de samenwerking pas echt beginnen. Wij nemen met u ruim de tijd om al uw dromen, wensen en ideeën te gaan uitwerken tot een uitgebreide werktekening van uw keuken, badkamer of interieur.
  3. L-design keukenperspectief 3D impressieLevensechte 3D-impressie
   Zijn alle elementen van uw project goed uitgewerkt en doorgesproken, dan laat L-Design uw project tot leven komen. Een zeer realistische, in 3D en kleur uitgevoerde art-impression van uw ontwerp geeft een zeer goede indruk van de werkelijkheid.
  4. Begroting
   Op basis van alle gemaakte keuzes wordt een gespecificeerde begroting gemaakt. L-Design geeft een open en heldere offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. L-Design staat voor kwaliteit en dat is het uitgangspunt voor een eerlijke en vaste prijs.
  5. L-design maatwerk hoogglans keuken in nostalgische woonboerderijOplevering
   Is uw project klaar is voor plaatsing? Onder deskundige begeleiding van L-Design zal uw keuken, badkamer of interieur vakkundig worden geplaatst en afgemonteerd tot in de kleinste details.
   Pas wanneer u volledig tevreden bent, zijn de ontwerpers van L-Design dat ook.
  6. Garantie en Tevredenheid
   L-Design geeft een kwaliteitsgarantie op alle projecten. In overleg proberen wij alle eventuele tekortkomingen en/of gebreken binnen de overeengekomen garantieperiode te herstellen.

   Bent u tevreden?
   Vertel het dan vooral verder aan familie, vrienden, collega’s en iedereen die het wil horen.
   Bent u niet tevreden? Vertel het L-Design. Wij staan voor kwaliteit en zoeken met u naar de beste oplossing.